BULION DIN ROȘII
Pagina 1 din 1
BULION DIN ROȘII
BULION DIN ROȘII
Ingrediente
Rosii, sare grunjoasa, zahar
Preparare
Rosiile se spala, le taiem bucati mai mici apoi le dam prin masina de stors rosii. Punem sucul rezultat intr-un tuci mai incapator , in functie de cat suc avem si il punem la fiert la foc moderat. Se lasa sa fiarba pana scade 1/4 din toata cantitatea de suc (sa fie mai gros) si apoi la final punem sare si zahar dupa gust .Se lasa sa dea cateva clocote pana se topeste sarea si zaharul si inlaturam tuciul de pe foc . Bulionul se pune in sticle sau borcane , le capsam , le acoperim cu un prosop si le lasam pana a doua zi .
Servire
Se pastreaza in camara la loc ferit de lumina.
sursa:bucataria-romaneasca.ro
Ingrediente
Rosii, sare grunjoasa, zahar
Preparare
Rosiile se spala, le taiem bucati mai mici apoi le dam prin masina de stors rosii. Punem sucul rezultat intr-un tuci mai incapator , in functie de cat suc avem si il punem la fiert la foc moderat. Se lasa sa fiarba pana scade 1/4 din toata cantitatea de suc (sa fie mai gros) si apoi la final punem sare si zahar dupa gust .Se lasa sa dea cateva clocote pana se topeste sarea si zaharul si inlaturam tuciul de pe foc . Bulionul se pune in sticle sau borcane , le capsam , le acoperim cu un prosop si le lasam pana a doua zi .
Servire
Se pastreaza in camara la loc ferit de lumina.
sursa:bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Galuste din ficat cu sos de bulion
» Muschi cu sos de rosii
» Salata de pui cu rosii
» Salată de roșii Moldovenească
» Paste cu ficatei de pui si sos de rosii
» Muschi cu sos de rosii
» Salata de pui cu rosii
» Salată de roșii Moldovenească
» Paste cu ficatei de pui si sos de rosii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum