Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BULION DIN ROȘII

In jos

BULION DIN ROȘII Empty BULION DIN ROȘII

Mesaj  AgendaCulinara Lun 22 Noi 2010, 12:10

BULION DIN ROȘII

BULION DIN ROȘII 1173

Ingrediente

Rosii, sare grunjoasa, zahar

Preparare

Rosiile se spala, le taiem bucati mai mici apoi le dam prin masina de stors rosii. Punem sucul rezultat intr-un tuci mai incapator , in functie de cat suc avem si il punem la fiert la foc moderat. Se lasa sa fiarba pana scade 1/4 din toata cantitatea de suc (sa fie mai gros) si apoi la final punem sare si zahar dupa gust .Se lasa sa dea cateva clocote pana se topeste sarea si zaharul si inlaturam tuciul de pe foc . Bulionul se pune in sticle sau borcane , le capsam , le acoperim cu un prosop si le lasam pana a doua zi .

Servire

Se pastreaza in camara la loc ferit de lumina.

BULION DIN ROȘII 1172
sursa:bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum