Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aripioare cu ciuperci

In jos

Aripioare cu ciuperci Empty Aripioare cu ciuperci

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 14:04

Ingrediente1 kg aripioare de pui, 200 gr ciuperci proaspete, 100 ml lapte, 25 gr faina, sare, verdeata, 30 ml ulei.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara, se spala , se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. In uleiul in care am prajit aripioarele se adauga ciupercile spalata si taiate fasii, iar cand au inceput sa se prajeasca se adauga faina dizolvata in lapte, si se amesteca continuu. Se adauga sare dupa gust.Mod de servireSe servesc calde pe farfurie cu verdeata tocata marunt.Aripioare cu ciuperci 2339

Aripioare cu ciuperci 2341

Aripioare cu ciuperci 2340

Aripioare cu ciuperci 2338

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum