Aripioare cu ciuperci
Pagina 1 din 1
Aripioare cu ciuperci
Ingrediente1 kg aripioare de pui, 200 gr ciuperci proaspete, 100 ml lapte, 25 gr faina, sare, verdeata, 30 ml ulei.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara, se spala , se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. In uleiul in care am prajit aripioarele se adauga ciupercile spalata si taiate fasii, iar cand au inceput sa se prajeasca se adauga faina dizolvata in lapte, si se amesteca continuu. Se adauga sare dupa gust.Mod de servireSe servesc calde pe farfurie cu verdeata tocata marunt.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Aripioare de pui glazurate
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare de pui pane
» Cus cus cu aripioare de pui si legume
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare de pui pane
» Cus cus cu aripioare de pui si legume
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum