Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aripioare cu sos de usturoi

In jos

Aripioare cu sos de usturoi Empty Aripioare cu sos de usturoi

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:59

Ingrediente1 kg aripioare de pui, 50 ml ulei, 5 catei de usturoi, 50 ml suc de rosii, sare, 20 gr vegeta, verdeata.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara si se spala , atentie mare sa nu ramana urme de pene. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi se adauga aripioarele , 20 ml apa calda, vegeta si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa la inabusit. Separat se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste. Cand aripioarele sunt inabusite bine le scoatem intr-un bol, iar in uleiul ramas adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba. La sfarsit se adauga sare si usturoiul. Aripioarele se pun pe un platou, se adauga peste ele sosul de usturoi si se decoreaza cu verdeata.Mod de servireSe servesc calde cu mamaliguta.Aripioare cu sos de usturoi 1331

Aripioare cu sos de usturoi 1332

Aripioare cu sos de usturoi 1330

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum