Aripioare cu sos de usturoi
Pagina 1 din 1
Aripioare cu sos de usturoi
Ingrediente1 kg aripioare de pui, 50 ml ulei, 5 catei de usturoi, 50 ml suc de rosii, sare, 20 gr vegeta, verdeata.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara si se spala , atentie mare sa nu ramana urme de pene. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi se adauga aripioarele , 20 ml apa calda, vegeta si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa la inabusit. Separat se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste. Cand aripioarele sunt inabusite bine le scoatem intr-un bol, iar in uleiul ramas adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba. La sfarsit se adauga sare si usturoiul. Aripioarele se pun pe un platou, se adauga peste ele sosul de usturoi si se decoreaza cu verdeata.Mod de servireSe servesc calde cu mamaliguta.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Aripioare de pui glazurate
» Aripioare cu ciuperci
» Aripioare de pui pane
» Cus cus cu aripioare de pui si legume
» Pui cu sos de usturoi
» Aripioare cu ciuperci
» Aripioare de pui pane
» Cus cus cu aripioare de pui si legume
» Pui cu sos de usturoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum