Cus cus cu aripioare de pui si legume
Pagina 1 din 1
Cus cus cu aripioare de pui si legume
Ingrediente6 aripioare, 200 gr cus-cus, 2 rosii, 1 ardei, 50 ml ulei, 1 ceapa, sare, patrunjel verdeMod de preparareIntr-o tava adanca punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, se adauga aripioarele si se pune capacul pentru inabusire. Dupa cateva minute adaugam ardeiul taiat rondele si rosiile decojite, taiate in felii. Se lasa sa fiarba cu capacul pus. Separat punem la fiert cus-cus-ul, exact ca la paste. Se clateste dupa fierbere in mai multe ape. Cand aripioarele sunt gata si legumele s-au fiert adaugam cus-cus-ul scurs de apa si amestecam usor ci o paleta din lemn. Se lasa apoi cateva minute la foc mic.Mod de servireSe serveste cu patrunjel tocat deasupra.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Aripioare cu ciuperci
» Aripioare de pui pane
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare de pui glazurate
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
» Aripioare de pui pane
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare de pui glazurate
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum