Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aripioare de pui pane

In jos

Aripioare de pui pane Empty Aripioare de pui pane

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 14:08

Ingrediente1kg aripioare de pui, 150 gr pesmet, 1 ou, ulei, sare, piper.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara apoi se spala. Intr-un bol punem spargem 1 ou si il omogenizam, adaugam sare, piper dupa gust si adaugam aripioarele. Separat pe o farfurie punem pesmet si tavalim aripioarele prin pesmet. In acest timp punem ulei la incins intr-o tigaie si adaugam aripioarele. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii in functie de preferinta.Mod de servireSe servesc calde sau reci cu sos dulce sau picant.Aripioare de pui pane 1296

Aripioare de pui pane 1297

Aripioare de pui pane 1298

Aripioare de pui pane 1295

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum