Aripioare de pui pane
Pagina 1 din 1
Aripioare de pui pane
Ingrediente1kg aripioare de pui, 150 gr pesmet, 1 ou, ulei, sare, piper.Mod de preparareAripioarele de pui se trec prin flacara apoi se spala. Intr-un bol punem spargem 1 ou si il omogenizam, adaugam sare, piper dupa gust si adaugam aripioarele. Separat pe o farfurie punem pesmet si tavalim aripioarele prin pesmet. In acest timp punem ulei la incins intr-o tigaie si adaugam aripioarele. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii in functie de preferinta.Mod de servireSe servesc calde sau reci cu sos dulce sau picant.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Aripioare de pui glazurate
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare cu ciuperci
» Ficat pane
» Preparate din Carne de Miel
» Aripioare cu sos de usturoi
» Aripioare cu ciuperci
» Ficat pane
» Preparate din Carne de Miel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|