Cartofi aromati cu ficatei de pui
Pagina 1 din 1
Cartofi aromati cu ficatei de pui
Mod de preparareCartofii se curata, se spala, se taie fiecare cartof in 2 si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti de 3 sferturi se pun intr-un bol, adaugam 50 gr unt, dupa gust marar uscat si piper. Se misca bolul usor astfel incat cartofii sa fie cuprinsi de unt. Se pun pe o tava tapeta cu hartie de copt si se lasa in cuptor pana devin aurii. Separat intr-o tigaie punem uleiul si ficateii, se lasa sa se prajeasca, se adauga sare dupa gust. Cand ficateii sunt prajiti si cartofii au devenit aurii, se pregateste o farfurie cu salata verde . Se aseaza pe farfurie ficateii prajiti si cartofii aurii.Mod de servirePreparatul se serveste cald.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ficatei cu piure de cartofi
» Pateu de casă din ficăței de pui
» Paste cu ficatei de pui si sos de rosii
» Ficăței cu ciuperci și coniac
» Ficatei de pui panè cu varza murata, calita
» Pateu de casă din ficăței de pui
» Paste cu ficatei de pui si sos de rosii
» Ficăței cu ciuperci și coniac
» Ficatei de pui panè cu varza murata, calita
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum