Pui la cuptor
Pagina 1 din 1
Pui la cuptor
IngredienteUn pui, 5 catei usturoi, 100 ml ulei, condimente, sare.Mod de prepararePuiul fara gat si picioare, se curata, se spala. Se impaneaza cu usturoi, se unge cu ulei, se condimenteaza. Se aseaza in tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.In timpul coacerii se mai unge puiul cu sosul format in tava.Se scoate din cuptor cand capata o culoare aurie.Mod de servireSe serveste alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Pulpe de pui la cuptor
» Lasagna la Cuptor
» Măr umplut la cuptor
» Legume la cuptor
» Preparate din Carne de Miel
» Lasagna la Cuptor
» Măr umplut la cuptor
» Legume la cuptor
» Preparate din Carne de Miel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum