Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă cu tăiței de casă

In jos

Ciorbă cu tăiței de casă Empty Ciorbă cu tăiței de casă

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:36

Ingrediente

 → 4 oase de vita cu maduva, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 2 rosii, 40 ml ulei, sare, verdeata.Mod de preparareOasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa metoda traditionala se lasa sa se usuce apoi se fierb in apa cu sare pentru 5 minute. Cand legumele sunt de jumatate fierte se adauga in ciorba rosiile taiate si se lasa la fiert. Cand ciorba este gata se adauga uleiul,  sare dupa gust si taiteii. Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se inchide focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Mod de servire→

Se serveste calda, dupa preferinta cu smantana.

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum