Ciorbă cu tăiței de casă
Pagina 1 din 1
Ciorbă cu tăiței de casă
Ingrediente
→ 4 oase de vita cu maduva, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 2 rosii, 40 ml ulei, sare, verdeata.Mod de preparareOasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa metoda traditionala se lasa sa se usuce apoi se fierb in apa cu sare pentru 5 minute. Cand legumele sunt de jumatate fierte se adauga in ciorba rosiile taiate si se lasa la fiert. Cand ciorba este gata se adauga uleiul, sare dupa gust si taiteii. Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se inchide focul si se adauga verdeata tocata marunt.
Mod de servire→
Se serveste calda, dupa preferinta cu smantana.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Supă de găină cu tăiței de casă
» Tăiței
» Borș de Rață cu Tăiței
» Salată cu carne şi tăiţei
» Caltabosi de Casa
» Tăiței
» Borș de Rață cu Tăiței
» Salată cu carne şi tăiţei
» Caltabosi de Casa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum