Desert anti-canicula
Pagina 1 din 1
Desert anti-canicula
Desert anti-canicula
Racoroasa, hidratanta si plina de savoare. Asa
ti se va parea salata de fructe exotice, o combinatie de gusturi dulci
si acrisoare, care iti reda energia si pofta de viata in orice zi torida
de vara. Unde mai pui ca se prepara rapid si e plina de vitamine si
minerale!
Salata exotica
Ingrediente:
1 mango mic
1 portocala
1 grepfrut roz
2 papaia
4 capsune mari
8 fructe de papalau
50 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
Presara fulgii de migdale intr-o tava si baga-i la cuptor. Amesteca din
cand in cand, sa nu se arda, pana se fac aurii pe ambele parti. Cojeste
mango, taie-l in doua, iar pulpa feliaz-o subtire. Spala papaia bine,
usuca-le si taie-le in doua. Cu o lingura, indeparteaza semintele si, cu
grija,
scobeste pulpa, ca sa creezi un bol din
coaja fructului. Taie pulpa in cuburi mari. Decojeste portocala si
grepfrutul, indeparteaza-le membrana alba si taie-le bucatele. Pastreaza
sucul care ramane in urma taierii citricelor. Spala capsunele si
taie-le in patru. Amesteca toate fructele si adauga sucul de citrice.
Lasa salata la racit, in frigider, aproximativ o ora. Apoi, pune-o in
bolurile de papaia, presara migdalele deasupra si garniseste cu fructele
de papalau. Pofta buna!benessere.ro
Racoroasa, hidratanta si plina de savoare. Asa
ti se va parea salata de fructe exotice, o combinatie de gusturi dulci
si acrisoare, care iti reda energia si pofta de viata in orice zi torida
de vara. Unde mai pui ca se prepara rapid si e plina de vitamine si
minerale!
Salata exotica
Ingrediente:
1 mango mic
1 portocala
1 grepfrut roz
2 papaia
4 capsune mari
8 fructe de papalau
50 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
Presara fulgii de migdale intr-o tava si baga-i la cuptor. Amesteca din
cand in cand, sa nu se arda, pana se fac aurii pe ambele parti. Cojeste
mango, taie-l in doua, iar pulpa feliaz-o subtire. Spala papaia bine,
usuca-le si taie-le in doua. Cu o lingura, indeparteaza semintele si, cu
grija,
scobeste pulpa, ca sa creezi un bol din
coaja fructului. Taie pulpa in cuburi mari. Decojeste portocala si
grepfrutul, indeparteaza-le membrana alba si taie-le bucatele. Pastreaza
sucul care ramane in urma taierii citricelor. Spala capsunele si
taie-le in patru. Amesteca toate fructele si adauga sucul de citrice.
Lasa salata la racit, in frigider, aproximativ o ora. Apoi, pune-o in
bolurile de papaia, presara migdalele deasupra si garniseste cu fructele
de papalau. Pofta buna!benessere.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum