APERITIV SIMPLU
Pagina 1 din 1
APERITIV SIMPLU
300 g parizer sau sunca de pui, 300 g cascaval ras, o cutie de
ciuperci, 3 linguri de smantana, 3 linguri pline varf de faina, 3 oua,
sare, piper, alte arome.
Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, apoi se amesteca bine toate ingredientele.
Se pune totul intr-o tava de cozonac sau de cuptor, tapetata cu hartie de
copt sau unsa cu ulei si se da la cuptor aproximativ o ora la foc
potrivit.
Cand o scoateti din cuptor, dezlipiti mai intai marginile, apoi lasati sa se
raceasca in tava. Cand e rece se portioneaza si se serveste cu ketchup.
Este un aperitiv rapid si bun cand aveti musafiri neasteptati la masa ori cand doriti sa faceti un aperitiv simplu si gustos.
sursa:caietul-cu-retete.blogspot.com
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum