APERITIV BRÂNZĂ
Pagina 1 din 1
APERITIV BRÂNZĂ
Branza-aperitiv
200 g branza
2 rosii
2 galbenusuri fierte tari
1 legatura patrunjel verde
1 lingurita chimen pisat
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se spala rosiile, se decojesc si se taie
marunt;
Se freaca branza de vaci intr-un castron cu
galbenusurile, cu rosiile si pudra de chimen;
Se poriveste gustul de sare si piper si se
presara patrunjelul tocat fin.
Se serveste pe frunze de salata verde, ornata cu
masline sau ardei grasi.
Nutzy-
Subiecte similare
» APERITIV SIMPLU
» APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
» BRIOŞE APERITIV cu ŞUNCĂ şi ARDEI
» BRÂNZĂ TELEMEA de CASĂ
» Brânză Pane
» APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
» BRIOŞE APERITIV cu ŞUNCĂ şi ARDEI
» BRÂNZĂ TELEMEA de CASĂ
» Brânză Pane
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum