Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

APERITIV BRÂNZĂ

In jos

APERITIV BRÂNZĂ Empty APERITIV BRÂNZĂ

Mesaj  Nutzy Lun 20 Sept 2010, 20:06

Branza-aperitiv

200 g branza
2 rosii
2 galbenusuri fierte tari
1 legatura patrunjel verde
1 lingurita chimen pisat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala rosiile, se decojesc si se taie
marunt;
Se freaca branza de vaci intr-un castron cu
galbenusurile, cu rosiile si pudra de chimen;
Se poriveste gustul de sare si piper si se
presara patrunjelul tocat fin.

Se serveste pe frunze de salata verde, ornata cu
masline sau ardei grasi.
Nutzy
Nutzy
 
 


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum