Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna
Pagina 1 din 1
Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna
Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna
ingrediente
mod de preparare
ingrediente
- 1,6 kg de pulpa de porc;
- 200 g de faina;
- 200 g de ceapa;
- 400 ml de ulei;
- 50 g de pasta de bulion;
- 300 g de smantana;
- 50 g de sare;
- 5 g de piper.
mod de preparare
- carnea se potioneaza, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei;
- ceapa se taie marunt, se aseaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa;
- se pune apoi pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale;
- se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5-10 minute;
- se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Subiecte similare
» Șnițel de pui cu ciuperci
» Fasole bătută cu șnițel din soia și sos de usturoi
» CASTRAVEȚI CU SMÂNTÂNĂ
» Ciorbe de Miel
» Fasole verde cu smântâna
» Fasole bătută cu șnițel din soia și sos de usturoi
» CASTRAVEȚI CU SMÂNTÂNĂ
» Ciorbe de Miel
» Fasole verde cu smântâna
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum