Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna

In jos

Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna   Empty Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna

Mesaj  AgendaCulinara Vin 14 Sept 2012, 12:24

Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna

Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna   488

ingrediente


  • 1,6 kg de pulpa de porc;
  • 200 g de faina;
  • 200 g de ceapa;
  • 400 ml de ulei;
  • 50 g de pasta de bulion;
  • 300 g de smantana;
  • 50 g de sare;
  • 5 g de piper.


mod de preparare


  • carnea se potioneaza, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei;
  • ceapa se taie marunt, se aseaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa;
  • se pune apoi pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale;
  • se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5-10 minute;
  • se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
sursa:skytrip.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum