Fasole bătută cu șnițel din soia și sos de usturoi
Pagina 1 din 1
Fasole bătută cu șnițel din soia și sos de usturoi
- 1 plic de fulgi de fasole
- 1 punga de snitele din soia (eu cumpar numai din magazinele Plafar)
- 1 ceapa
- 2 linguri de bulion
- 1 capatana de usturoi
- sare, piper, ulei, condimente pentru friptura.
Snitelele din soia se pun in apa fierbinte cu 1 lingura de concentrat
de legume si se fierb in oala acoperita, la foc mic, timp de 30 de
minute. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Fulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte si se lasa
deoparte pana se toaca si se rumeneste ceapa in ulei. Ceapa rumenita in
ulei se amesteca apoi cu fulgii de fasole, se adauga 2 linguri de
bulion, sare si piper dupa gust si se amesteca pana cand se incorporeaza
tot uleiul.
Se zdrobeste usturoiul cu sare, apoi se adauga uleiul treptat pana
cand capata consistenta maionezei, se stropeste cu cateva picaturi de
zeama de lamaie si se adauga 2-3 lingurite de apa rece.
Snitelele bine scurse de apa in care au fiert, se presara cu sare,
piper si condimente pentru friptura, se tavalesc prin faina si se
prajesc in ulei fierbinte. Cand sunt gata se scot si se lasa pe hartie
pentru a se scurge uleiul in surplus.
Se servesc alaturi de fasolea batuta, cu sosul de usturoi si salata verde.
preluare: Carmina/crestinortodox.ro
- 1 punga de snitele din soia (eu cumpar numai din magazinele Plafar)
- 1 ceapa
- 2 linguri de bulion
- 1 capatana de usturoi
- sare, piper, ulei, condimente pentru friptura.
Snitelele din soia se pun in apa fierbinte cu 1 lingura de concentrat
de legume si se fierb in oala acoperita, la foc mic, timp de 30 de
minute. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Fulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte si se lasa
deoparte pana se toaca si se rumeneste ceapa in ulei. Ceapa rumenita in
ulei se amesteca apoi cu fulgii de fasole, se adauga 2 linguri de
bulion, sare si piper dupa gust si se amesteca pana cand se incorporeaza
tot uleiul.
Se zdrobeste usturoiul cu sare, apoi se adauga uleiul treptat pana
cand capata consistenta maionezei, se stropeste cu cateva picaturi de
zeama de lamaie si se adauga 2-3 lingurite de apa rece.
Snitelele bine scurse de apa in care au fiert, se presara cu sare,
piper si condimente pentru friptura, se tavalesc prin faina si se
prajesc in ulei fierbinte. Cand sunt gata se scot si se lasa pe hartie
pentru a se scurge uleiul in surplus.
Se servesc alaturi de fasolea batuta, cu sosul de usturoi si salata verde.
preluare: Carmina/crestinortodox.ro
Subiecte similare
» Coaste de porc la grătar & fasole cu usturoi și rozmarin
» Paste cu soia si ciuperci
» Șnițel de pui cu ciuperci
» Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna
» Pui cu sos de usturoi
» Paste cu soia si ciuperci
» Șnițel de pui cu ciuperci
» Șnițel de porc șvăbesc cu smântâna
» Pui cu sos de usturoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum