Pui cu sos de usturoi
Pagina 1 din 1
Pui cu sos de usturoi
IngredienteCarne de pui (2 pulpe si un piept) , 50 ml ulei, piper alb, sare, usturoi, verdeata.Mod de preparareCarnea de pui si spala se portioneza . Peste carne se adauga piper si sare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga carnea si se lasa la prajit.Separat se curata usturoiul, se piseaza , se amesteca treptat cu cateva picaturi de ulei si sare dupa gust pana se formeaza ca o maioneaza. Cand carnea s-a prajit bine pe ambele parti se ia de pe foc, se pune pe un platou alaturi de sos si verdeata tocata marunt.Mod de servireSe serveste cald.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Aripioare cu sos de usturoi
» Pui cu sos de usturoi si mamaliguta
» Gusa de Porc cu Usturoi
» TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII
» Salată de castraveți cu mărar și usturoi
» Pui cu sos de usturoi si mamaliguta
» Gusa de Porc cu Usturoi
» TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII
» Salată de castraveți cu mărar și usturoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum