Macaroane cu Brânză
Pagina 1 din 1
Macaroane cu Brânză
Macaroane cu Brânză
Ingrediente: 300 g branza dulce de vaca, jumatate de pachet de macaroane, 2 linguri de zahar, 1 pachet de zahar vanilat,
2 linguri de miez de nuca maruntit.
Timp de preparare: 15 minute.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: strecuratoare mare.
Fierbem macaroanele in apa clocotita cu putina sare, dupa care le punem sub jet de apa rece, ca sa
se desprinda.
Amestecam branza dulce cu zaharul si zaharul vanilat si apoi cu macaroanele fierte. Presaram miezul de nuca tocat
si le servim la temperatura camerei.
Va dorim pofta mare!
Idei de imbunatatire a acestei retete:
Dupa ce ati fiert macaroanele, intr-un bol separat amestecati 2 oua cu branzica de vaca cat cuprinde,
apoi pune amestecul peste macaroane si lasa 10-15 minute pe foc.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum