Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Brânză Pane

In jos

 Brânză Pane   Empty Brânză Pane

Mesaj  AgendaCulinara Mar 23 Apr 2013, 16:51


Brânză Pane

Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: branza inchegata - cas, telemea, cascaval, 2 oua, 6 linguri de faina, ulei pentru prajit.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Preparare:
Mai intai taiem branza felii groase de aproximativ 1, 5 cm. In aceste imagini am folosit branza telemea.



 Brânză Pane   Branza_pane_felie



Batem ouale intr-o farfuri adanca si pregatim faina intr-o farfurie intinsa. Dam fiecare felie de branza
prin faina - ou - faina, in aceasta ordine.



 Brânză Pane   Branza_pane_ou_faina


Incingem uleiul in tigaie si prajim feliile de branza pane cateva minute, pana cand capata o culoare aurie.
Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de branza pane, este bine sa schimbam uleiul dupa fiecare runda de prajit..



 Brânză Pane   Branza_pane_gata


In interiorul crustei crocante formata din ou si faina vom descoperi branza, topita si delicioasa.



 Brânză Pane   Branza_pane_farfurie


Pofta Mare!

 Brânză Pane   Poftamarero_zps231fb793
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum