Chiftele de Legume
Pagina 1 din 1
Chiftele de Legume
Chiftele de Legume
Timp de preparare: 1 ora.
Indrediente: 2 morcovi, 2 dovlecei, 4 cartofi, o jumatate de telina, 1 capatana de usturoi, 2 linguri faina,
2 oua, o legatura de verdeata, ulei de floarea soarelui pentru prajit, sare si piper dupa gust.
Electrocasnice: aragaz
Accesorii de Bucatarie: tigaie de teflon pentru prajit, razatoare de bucatarie, spumiera.
Mai intai, spalam si curatam legumele.
Dam legumele pe razatoare cat mai fin si curatam usturoiul si il tocam. Scurgem legumele de suc, pentru
ca sa se lege compozitia de chiftele mai bine.
Amestecam legumele cu ouale, usturoiul, verdeata tocata. Presaram faina si o incorporam
in restul compozitiei, amestecand bine.
Obtinem o compozitie legata pentru chiftelele de legume.
Separat, incingem uleiul in tigaia de teflon si luam din compozitie suficient ca sa formam cu mana chiftelele
pe care le prajim in ulei.
Intoarcem chiftelele de legume pe ambele parti, ca sa se rumeneasca uniform si le scoatem din tigaie cu o spumiera.
Este bine sa tinem mereu ustensilele de bucatarie la indemana.
Reteta de chiftele vegetariene de legume este gustoasa si se poate servi ca aperitiv sau
ca felul principal cu piure de cartofi si salata asortata.
Subiecte similare
» Chiftele din legume
» Preparate din Carne de Miel
» Supă de Legume
» Legume la cuptor
» Pui cu Legume la Punga
» Preparate din Carne de Miel
» Supă de Legume
» Legume la cuptor
» Pui cu Legume la Punga
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum