Musaca de Cartofi cu Brânză
Pagina 1 din 1
Musaca de Cartofi cu Brânză
Musaca de Cartofi cu Brânză
Timp de preparare: pregatire: 15 minute; la cuptor: 1 ora.
Indrediente: 1 kg de cartofi, 300 g de cascaval, 150 g de pesmet, 1 legatura de ceapa,
1 legatura de patrunjel, 2 galbenusuri, 1 lingurita de boia dulce, 2 lingui de unt,
1 lingurita de esenta de migdale, 1 salata verde, 50 ml otet, sare si piper dupa gust.
Intr-un castronsuficient de mare amestecam cascavalul ras, galbenusurile, ceata si patrunjelul tocate.
Separat, amestecam pesmetul cu lingurita de boia, sare, piper si cu esenta de migdale.
Pregatim cratita astfel: o ungem cu ulei si o
tapetam cu o foaie curata de hartie.
Punem jumatate din carotii taiati rondele subtiri, peste ei
pesmetul bu boia si esenta de migdale, apoi
compozitia de branza rasa, iar la sfarsit restul de cartofi.
Deasupra turnam untul topit si mai presaram un praf de piper dupa gust.
Dam musacaua de cartofi la cuptor timp de o ora sau pana ce cartofii sunt facuti si
intra furculita in ei cu usurinta.
Esenta de migdale da acestei retete vegetariene de musaca de cartofi cu branza
o aroma deosebita, inconfundabila.
Se serveste cu salata verde, preparata astfel: se toaca salata subtire, se amesteca cu
jumatate de pahar de otet amestecat cu tot atata apa.
Pofta Mare!
Subiecte similare
» Alta Musaca de cartofi
» Musaca de Ovăz cu Cartofi
» Musaca de Cartofi cu Carne Tocata
» Cartofi Copți cu Brânză Feta
» Macaroane cu Brânză
» Musaca de Ovăz cu Cartofi
» Musaca de Cartofi cu Carne Tocata
» Cartofi Copți cu Brânză Feta
» Macaroane cu Brânză
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum