Cartofi Copți cu Brânză Feta
Pagina 1 din 1
Cartofi Copți cu Brânză Feta
Cartofi Copți cu Brânză Feta
Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: cartofi, branza feta.
Electrocasnice: cuptor
Ustensile de Bucatarie: razatoare de bucatarie
Spalam cartofii si ii lasam in coaja. Incalzim cuptorul aragazului si coacem cartofii in tava
de cuptor, pana cand se rumenesc si incep sa pocneasca, iar coaja se desprinde cu usurinta.
Curatam cartofii de coaja cat sunt inca fierbinti. Eventual, ii tinem cu un prosop, ca sa nu ne frigem pe maini.
Dam branza feta pe razatoarea de bucatarie si o presaram peste cartofii calzi. Branza feta este putin sarata si,
topindu-se pe cartofii fierbinti, reprezinta o cina delicioasa.
Subiecte similare
» Musaca de Cartofi cu Brânză
» Paturata pe crumpi-placinta cu branza pe mancare de cartofi
» Brânză Pane
» Macaroane cu Brânză
» Salata de ardei copti
» Paturata pe crumpi-placinta cu branza pe mancare de cartofi
» Brânză Pane
» Macaroane cu Brânză
» Salata de ardei copti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum