Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI

In jos

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI Empty RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 13:51

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI

Timp de preparare = o ora ( complexitate medie )

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI Racituri1


Ingrediente:

500 g picioare de porc,
1,250 kg cap de porc,
500 g carne de porc,
150 g ţelină,
150 g morcovi,
150 g ceapa,
75 g usturoi,
50 g sare,
2 ouă fierte.

Mod de Preparare:

Capetele si picioarele de porc se trec prin flacara, se înlatura unghiile, se taie in bucati, se spala si se oparesc.

Zarzavatul se curata, se spala.

Usturoiul se piseaza si se adauga putina apa, ouale se taie felii, capul de porc, picioarele si carnea de porc se fierb in apa rece cu sare.

Dupa spumare, se adauga zarzavatul si se continua fierberea la un foc moderat, pina se desprinde carnea de pe oase.

Carnea, curatata de pe oase (cap si picioare), se pune in portii, in farfurii sau forme decorate cu felii de oua si de morcov taiate cit mai frumos.

Supa se lasa sa se raceasca si se strecoara.

Se adauga usturoiul strecurat.

Supa astfel pregatita se toarna peste carne in farfurii sau in forme.

Se pastreaza la rece in camara sau frigider.

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI Racituri2

RĂCITURI DE PORC MOLDOVENEȘTI Aspic
sursa:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum