Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă cu carne afumată si roșii

In jos

Ciorbă cu carne afumată si roșii Empty Ciorbă cu carne afumată si roșii

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 12:57

Ingrediente

500 gr coasta afumata de porc, 3 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, sare, 50 ml ulei, verdeata.

Mod de preparare

Coasta de porc se spala si se portioneaza. Ceapa si morcovul se taie rondele, rosiile se trec prin apa fierbinte pentru a inlatura mai usor pielita, verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita punem apa calda si coasta de porc, cand a dat in clocot adaugam morcovul si ceapa. Se lasa 10 minute sa fiarba si adaugam rosiile fara pielite taiate felii si uleiul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Este gata cand carnea si legumele au fiert. Se potriveste de sare,  se adauga verdeata si se pune intr-un bol pentru ciorba.

Mod de servire →Se serveste calda cu paine de casa.


sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum