Ciorbă cu carne afumată si roșii
Pagina 1 din 1
Ciorbă cu carne afumată si roșii
Ingrediente
500 gr coasta afumata de porc, 3 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, sare, 50 ml ulei, verdeata.
Mod de preparare
Coasta de porc se spala si se portioneaza. Ceapa si morcovul se taie rondele, rosiile se trec prin apa fierbinte pentru a inlatura mai usor pielita, verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita punem apa calda si coasta de porc, cand a dat in clocot adaugam morcovul si ceapa. Se lasa 10 minute sa fiarba si adaugam rosiile fara pielite taiate felii si uleiul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Este gata cand carnea si legumele au fiert. Se potriveste de sare, se adauga verdeata si se pune intr-un bol pentru ciorba.
Mod de servire →Se serveste calda cu paine de casa.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ciorbă cu costiță afumată
» Iahnie de fasole cu carne afumată
» Ciorbe de Miel
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Muschi cu sos de rosii
» Iahnie de fasole cu carne afumată
» Ciorbe de Miel
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Muschi cu sos de rosii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum