Pui cu sos de usturoi si mamaliguta
Pagina 1 din 1
Pui cu sos de usturoi si mamaliguta
Ingrediente1 pui calitatea 1, 1 capatana de usturoi, 5 gr boia de ardei dulce, ulei, vegeta, sare, mamaliguta.Mod de prepararePuiul se trece prin flacara, se spala, se unge cu ulei , se presara cu vegeta si se pune intr-un vas din Yena. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa la copt. Separat se curata usturoiul, se zdrobeste si se freaca cu sare si ulei pana devine o pasta, se adauga boia de ardei dulce, amestecam pana obtinem o pasta omogena. Se adauga 50 ml apa si amestecam usor. In acest timp avem grija ca puiul sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Daca mai este nevoie adaugam putina apa si ulei. La acest preparat il putem realiza dupa ce facem mamaliguta. O mamaliguta rumenita bine se rastoarna pe un platou, deasupra punem puiul rumenit si turnam sosul deasupra. Este un deliciu. Merita incercat.Mod de servireSe serveste cald.
sursa bucataria -romaneasca.ro
sursa bucataria -romaneasca.ro
Subiecte similare
» Mamaliguta cu branza si afumatura, la cuptor
» Pui cu sos de usturoi
» Aripioare cu sos de usturoi
» Gusa de Porc cu Usturoi
» TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII
» Pui cu sos de usturoi
» Aripioare cu sos de usturoi
» Gusa de Porc cu Usturoi
» TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum