Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti

In jos

Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti Empty Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:53

Ingrediente1 piept de rata, 6 cartofi potriviti , 2 cepe rosii, 250 g sunculita, 30 ml ulei, sare, piper, verdeata pentru decor Mod de prepararePieptul de rata curatat si spalat se cresteaza, se presara cu sare si se pune pe gratarul incins. Se frige pe ambele parti.Separat preparam cartofii taranesti: cartofii se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat taiem fasiute sunca, le prajim intr-o tigaie teflonata cu 30 ml ulei.Scoatem sunculita prajita si adaugam ceapa taiata solzisori. Se lasa la calit si dupa cateva minute adaugam sunculita, cartofii fierti si mai lasam cateva momente, adaugam sare, piper. Este o bunatate.Mod de servireSe serveste cald alaturi de garnitura de cartofi taranesti. Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti 2592

Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti 2593

Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti 2591

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum