Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti
Pagina 1 din 1
Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti
Ingrediente1 piept de rata, 6 cartofi potriviti , 2 cepe rosii, 250 g sunculita, 30 ml ulei, sare, piper, verdeata pentru decor Mod de prepararePieptul de rata curatat si spalat se cresteaza, se presara cu sare si se pune pe gratarul incins. Se frige pe ambele parti.Separat preparam cartofii taranesti: cartofii se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat taiem fasiute sunca, le prajim intr-o tigaie teflonata cu 30 ml ulei.Scoatem sunculita prajita si adaugam ceapa taiata solzisori. Se lasa la calit si dupa cateva minute adaugam sunculita, cartofii fierti si mai lasam cateva momente, adaugam sare, piper. Este o bunatate.Mod de servireSe serveste cald alaturi de garnitura de cartofi taranesti.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Cartofi taranesti
» Cartofi Țărănești cu afumătură - La cuptor
» Borș de Rață cu Tăiței
» Rata pe Varza la Cuptor
» Muraturi taranesti, de vara
» Cartofi Țărănești cu afumătură - La cuptor
» Borș de Rață cu Tăiței
» Rata pe Varza la Cuptor
» Muraturi taranesti, de vara
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum