Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ficat pane

In jos

Ficat pane Empty Ficat pane

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 14:17

Ingrediente500 gr ficat de porc, sare,ulei, faina cat cuprinde.Mod de preparareFicatul se taie felii nu prea groase, se sareaza si se dau prin faina. Se pune in uleiul incins feliile de ficat si se prajesc pe ambele parti. Cand s-au prajit se scot din ulei. Se aseaza pe farfurie.Mod de servireSe serveste cald cu lamaie si sos de unt.Ficat pane 439

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum