Ficat pane
Pagina 1 din 1
Ficat pane
Ingrediente500 gr ficat de porc, sare,ulei, faina cat cuprinde.Mod de preparareFicatul se taie felii nu prea groase, se sareaza si se dau prin faina. Se pune in uleiul incins feliile de ficat si se prajesc pe ambele parti. Cand s-au prajit se scot din ulei. Se aseaza pe farfurie.Mod de servireSe serveste cald cu lamaie si sos de unt.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Galuste din ficat cu sos de bulion
» Somn Pane
» Aripioare de pui pane
» CONOPIDĂ PANE
» Preparate din Carne de Miel
» Somn Pane
» Aripioare de pui pane
» CONOPIDĂ PANE
» Preparate din Carne de Miel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|