Prajitura Negresa
Pagina 1 din 1
Prajitura Negresa
IngredienteBlat:
5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 120 gr faina, 1 praf de copt, 1 praf de sare.
Crema: finetti
Decor:
frisca si ciocolata rasa.Mod de preparareBlatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti. Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.Mod de servireSe serveste rece alaturi de cafea cu lapte.
sursa bucataria-romaneasca.ro
5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 120 gr faina, 1 praf de copt, 1 praf de sare.
Crema: finetti
Decor:
frisca si ciocolata rasa.Mod de preparareBlatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti. Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.Mod de servireSe serveste rece alaturi de cafea cu lapte.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum