Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prajitura Negresa

In jos

Prajitura Negresa Empty Prajitura Negresa

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 19:45

IngredienteBlat:
5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 120 gr faina, 1 praf de copt, 1 praf de sare.

Crema: finetti

Decor:
frisca si ciocolata rasa.Mod de preparareBlatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti. Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.Mod de servireSe serveste rece alaturi de cafea cu lapte.Prajitura Negresa 1389
Prajitura Negresa 1390
Prajitura Negresa 1391
Prajitura Negresa 1388
Prajitura Negresa 1387
sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum