Tort Elena
Pagina 1 din 1
Tort Elena
IngredienteBlat 8 oua 8 lg zahar8 lg faina crema3 oua300 gr zahar2 pl gelatina200gr capsuni1 cutie ananas500ml friscaesenta vaniliesiropzahar 200grapa 300mlzeama de la compoto lamaiedecor500ml friscatrandafiri din pasta de lapte prafMod de preparareblatdin ingredientele de mai sus se face un blat care se toarna intr-o tava dreptunghiulara .Se coace la foc potrivit.Dupa ce s-a racit se taie in doua foi.cremase fierb ouale cu zaharul pana ce face o spuma.Dupa ce s-au mai racit se adauga gelatina care a fost inmuiata in apa calduta se amesteca bine si se rastoarna peste frisca care a fost batuta bine. apoi se adauga si fructele din compot ,capsunii.asamblareaPunem prima foaie de blat in tava in care l-am copt o insiropam rasturnam crema si acoperim cu cealalta foaie insiropata.Se da la rece cateva ore,se rastoarna pe tava si se orneaza dupa preferinta cu frisca si flori de pasta de lapte praf.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum