Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tort Roberta.

In jos

Tort  Roberta. Empty Tort Roberta.

Mesaj  Nutzy Mar 07 Dec 2010, 14:18

1.BLAT..7 albusuri de oua se bat cu 200gr. zahar(pina nu se mai simte zaharul), dupa care se pune 200gr.nuca macinata si 2 linguri pesmet.
Se coace la foc moale in tava dreptunghiulara.
Cind e rece se taie pe lungime.

2.BLAT..7 albusuri se bat cu 200 zahar dupa care se adauga 150 gr nuca cocos si 2 linguri de faina .
Se coace la fel la foc moale si rece se taie pe lungime .
CREMA ...cele 14 galbenusuri ramase plus 14 linguri de zahar, plus 4 linguri de apa se fierb pe aburi.
Cind e aproape de rece crema se pune 4 lingurite de nes dizolvate in putina apa , plus 4 linguri de cacao se amesteca bine pina se dizolva nesul si cacao.
Cind crema e rece se pun cele 2,5 pachete de margarina Rama ( dar frecate bine dinainte de a fi puse in crema )in crema , se incorposeaza totul si se incepe ungerea foilor. Prima foaie e maro (cea de nuca )crema , apoi cea de cocos , crema apoi cea de nuca crema si apoi cea de cocos. Se orneaza tortul frumos dupa fantezia fiecarei gospodine
Nutzy
Nutzy
 
 


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum