Un Paste ca-n povesti
Pagina 1 din 1
Un Paste ca-n povesti
Fii Craiasa prajiturilor si trateaza-ti oaspetii cu cel mai reusit
desert. Se vor simti ca pe taramul fermecat si o sa-ti spuna ca
sunt atat de bune, ca sarea in bucate
OUA CU MIERE DE ALBINE
Ingrediente:
50 ml de ulei
1 ou
100g de zahar-pudra
1 lingura de miere
250 g de faina
1/2 lingurita de praf de copt
100 g de glazura de ciocolata alba
100 g de glazura de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Incalzeste intr-un vas, la bain-marie, uleiul, oul, zaharul si mierea si
amesteca bine pana obtii o pasta. Las-o apoi la racit. Pune si praful
de copt, dupa care cerne si faina ca sa obtii o coca. Framant-o repede
si intinde-o bine, astfel incat sa aiba doar 5 mm grosime. Tai-o in
forma de oua si asaza-le intr-o tava.
Pune apoi tava la cuptorul incins la 180 grade C, timp de 15 minute.
Cand s-au copt, pune-le pe un gratar din metal si lasa-le sa se raceasca.
Topeste ciocolata, separat, in baie de aburi. Jumatate din oua
scufunda-le in ciocolata alba, iar pe celelalte in ciocolata neagra.
Lasa-le sa se usuce. Umple doua pungi din hartie cu ciocolata ramasa,
perforeaza-le la un colt si creeaza decoruri pe oua, dupa placul tau.
Lasa-le din nou la uscat. Pofta buna!
benessere.ro
desert. Se vor simti ca pe taramul fermecat si o sa-ti spuna ca
sunt atat de bune, ca sarea in bucate
OUA CU MIERE DE ALBINE
Ingrediente:
50 ml de ulei
1 ou
100g de zahar-pudra
1 lingura de miere
250 g de faina
1/2 lingurita de praf de copt
100 g de glazura de ciocolata alba
100 g de glazura de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Incalzeste intr-un vas, la bain-marie, uleiul, oul, zaharul si mierea si
amesteca bine pana obtii o pasta. Las-o apoi la racit. Pune si praful
de copt, dupa care cerne si faina ca sa obtii o coca. Framant-o repede
si intinde-o bine, astfel incat sa aiba doar 5 mm grosime. Tai-o in
forma de oua si asaza-le intr-o tava.
Pune apoi tava la cuptorul incins la 180 grade C, timp de 15 minute.
Cand s-au copt, pune-le pe un gratar din metal si lasa-le sa se raceasca.
Topeste ciocolata, separat, in baie de aburi. Jumatate din oua
scufunda-le in ciocolata alba, iar pe celelalte in ciocolata neagra.
Lasa-le sa se usuce. Umple doua pungi din hartie cu ciocolata ramasa,
perforeaza-le la un colt si creeaza decoruri pe oua, dupa placul tau.
Lasa-le din nou la uscat. Pofta buna!
benessere.ro
Subiecte similare
» Tort de Paşte
» Pentru masa de Paste
» Bunătăți de paște ca-n Banat
» Desert pentru masa de Paste
» Paste cu soia si ciuperci
» Pentru masa de Paste
» Bunătăți de paște ca-n Banat
» Desert pentru masa de Paste
» Paste cu soia si ciuperci
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum