CONGELAREA CĂRNII de PORC
Agenda Culinară :: AGENDA CULINARĂ :: TRADIŢII şi OBICEIURI de IGNAT :: CONSERVAREA CĂRNII de PORC şi a PRODUSELOR
Pagina 1 din 1
CONGELAREA CĂRNII de PORC
CONGELAREA
Intrucat congelatorul este o inventie relativ recenta , oamenii au invatat din cele mai vechi timpuri sa foloseasca metode alternative de pastrare a alimentelor.
Nu vom insista asupra metodei de pastrare a carnii si produselor la temperaturi scazute.
Aceasta este cunoscuta de oricine :
Se ambaleaza produsul in pungi de plastic si se aseaza in ordine in rafturile congelatorului.
Nu uitati totusi sa folositi pungi de culori diferite sau etichete pentru a sti exact ce si unde ati pus.
Chiar si prin metoda radicala a congelarii, produsele nu pot fi pastrate mai mult de 6 luni .
Dupa aceasta perioada incep sa isi modifice incet incet calitatile organoleptice (gust , miros , culoare ).
sursa:taiereaporcului.ro
Intrucat congelatorul este o inventie relativ recenta , oamenii au invatat din cele mai vechi timpuri sa foloseasca metode alternative de pastrare a alimentelor.
Nu vom insista asupra metodei de pastrare a carnii si produselor la temperaturi scazute.
Aceasta este cunoscuta de oricine :
Se ambaleaza produsul in pungi de plastic si se aseaza in ordine in rafturile congelatorului.
Nu uitati totusi sa folositi pungi de culori diferite sau etichete pentru a sti exact ce si unde ati pus.
Chiar si prin metoda radicala a congelarii, produsele nu pot fi pastrate mai mult de 6 luni .
Dupa aceasta perioada incep sa isi modifice incet incet calitatile organoleptice (gust , miros , culoare ).
sursa:taiereaporcului.ro
Agenda Culinară :: AGENDA CULINARĂ :: TRADIŢII şi OBICEIURI de IGNAT :: CONSERVAREA CĂRNII de PORC şi a PRODUSELOR
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum