Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TOPIREA GRĂSIMII de PORC

In jos

TOPIREA GRĂSIMII de PORC Empty TOPIREA GRĂSIMII de PORC

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 12:08

Vom taia in bucatele mici bucatile de slanina de pe spatele porcului si le vom pune progresiv intr-o oala sau ceaun , la foc mic.

Pe masura ce slanina se topeste , vom mai adauga alte bucatele.

Amestecam compozitia pe masura ce are loc topirea.

In acest mod obtinem :

untura ( pe la tara se obisnuieste sa fie folosita in loc de ulei )
jumari (bucatele de slanina prajita).

Jumarile sunt delicioase si pot fi pastrate chiar si 12 luni in borcane, acoperite cu untura.

Ele vor fi apreciate mai ales cand sunt gatite de-a lungul anului impreuna cu ouale prajite si cu mamaliguta.

Daca veti adauga in farfurie si o lingura de branza sarata , veti vedea ca viata poate fi frumoasa.
sursa:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum