MUȘCHIULEȚ DE PORC CU LEGUME COAPTE
Pagina 1 din 1
MUȘCHIULEȚ DE PORC CU LEGUME COAPTE
MUȘCHIULEȚ DE PORC CU LEGUME COAPTE
Timp de preparare = 45 de minute( complexitate medie )
Ingrediente:
1/4 cana ulei de masline,
2 ramuri de rozmarin (numai frunzele),
2 catei de usturoi pisati,
4 bucati muschi de porc (220 g fiecare),
4 pere dulci, mici, fara cotor (sa nu se curete de coaja),
2 bucati mari pastarnac, curatate si taiate in sferturi,
1 cartof rosu mare, curatat si taiat mare,
2 linguri miere,
sare.
Mod de Preparare:
Amestecati 2 linguri de ulei cu rozmarin, usturoi, sare si piper intr-un castron.
Asezati carnea de porc intr-un vas din ceramica.
Turnati deasupra uleiul amestecat cu mirodeniile si frecati putin carnea ca sa se patrunda.
Acoperiti si puneti la frigider pentru jumatate de ora.
Puneti gratarul la mijlocul cuptorului si incalziti la 200°C.
Alegeti o cratita mare si tapetati cu hartie pentru gatit.
Puneti in ea perele, pastarnacul si bucatile de cartof.
Amestecati uleiul ramas cu mierea si turnati-l peste legumele din cratita.
Puneti cratita in cuptor pentru 40 de minute si intoarceti legumele o singura data.
Puneti muschiul de porc peste legume, impreuna cu marinata si coaceti pana cand considerati ca s-a patruns carnea (15-30 minute).
sursa:taiereaporcului.ro
Timp de preparare = 45 de minute( complexitate medie )
Ingrediente:
1/4 cana ulei de masline,
2 ramuri de rozmarin (numai frunzele),
2 catei de usturoi pisati,
4 bucati muschi de porc (220 g fiecare),
4 pere dulci, mici, fara cotor (sa nu se curete de coaja),
2 bucati mari pastarnac, curatate si taiate in sferturi,
1 cartof rosu mare, curatat si taiat mare,
2 linguri miere,
sare.
Mod de Preparare:
Amestecati 2 linguri de ulei cu rozmarin, usturoi, sare si piper intr-un castron.
Asezati carnea de porc intr-un vas din ceramica.
Turnati deasupra uleiul amestecat cu mirodeniile si frecati putin carnea ca sa se patrunda.
Acoperiti si puneti la frigider pentru jumatate de ora.
Puneti gratarul la mijlocul cuptorului si incalziti la 200°C.
Alegeti o cratita mare si tapetati cu hartie pentru gatit.
Puneti in ea perele, pastarnacul si bucatile de cartof.
Amestecati uleiul ramas cu mierea si turnati-l peste legumele din cratita.
Puneti cratita in cuptor pentru 40 de minute si intoarceti legumele o singura data.
Puneti muschiul de porc peste legume, impreuna cu marinata si coaceti pana cand considerati ca s-a patruns carnea (15-30 minute).
sursa:taiereaporcului.ro
Subiecte similare
» Rulouri de Porc cu Legume
» Mușchi de porc cu legume
» Turta de Legume cu Carne de Porc
» Porc cu ananas și legume mâncare chinezească
» Salata de pui cu legume
» Mușchi de porc cu legume
» Turta de Legume cu Carne de Porc
» Porc cu ananas și legume mâncare chinezească
» Salata de pui cu legume
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum