Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Paste fainoase cu carne tocata

In jos

Paste fainoase cu carne tocata Empty Paste fainoase cu carne tocata

Mesaj  Nutzy Lun 20 Sept 2010, 19:06

Paste fainoase cu carne tocata
Ingrediente

300 g carne tocata,
2 cepe,
o cescuta de ulei,
sare, piper macinat,
1 ou crud,
500 g paste fainoase,
50 g unt.

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, un sfert de ora. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine, dupa care se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt.
Separat, se caleste carnea impreuna cu doua cepe tocate marunt si o ceasca mica de ulei. Carnea este gata atunci cand nu mai are sos.
Se ia cratita de pe foc si se lasa amestecul sa se raceasca. Se adauga un ou crud, sare si piper macinat. Amestecul se pune peste paste si se omogenizeaza usor, sau se aseaza la mijlocul formei si se acopera cu un strat de paste.
Forma se introduce in cuptor si se tine o jumatate de ora, pana cand mancarea se rumeneste usor.
Se serveste foarte calda.
Nutzy
Nutzy
 
 


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum