Prajitura Roberta
Pagina 1 din 1
Prajitura Roberta
CREMA :1l lapte, 2 budinci vanilie,250 gr zahar, 3 linguri faina , esenta vanilie.
Totul se fierbe se face ca o crema si se da la racit .
Apoi1/2frisca se bate si se iau 6 linguri din frisaca si se pun in crema rece mestecindu-se sa se incorporeze complet.
Pe o foaie de cremes din comert se intinde aceasta crema iar deasupra de crema se pune frisca batuta .
Foaia ramasa de cremes se marunteste si se presara peste frisca .
Totul se fierbe se face ca o crema si se da la racit .
Apoi1/2frisca se bate si se iau 6 linguri din frisaca si se pun in crema rece mestecindu-se sa se incorporeze complet.
Pe o foaie de cremes din comert se intinde aceasta crema iar deasupra de crema se pune frisca batuta .
Foaia ramasa de cremes se marunteste si se presara peste frisca .
Nutzy-
Subiecte similare
» Prajitura Budapesta - Roberta
» Prajitura cu visine
» Prajitura cu nuca
» Prajitura Ina
» PRAJITURA MOZAIC
» Prajitura cu visine
» Prajitura cu nuca
» Prajitura Ina
» PRAJITURA MOZAIC
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum