Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prajitura Roberta

In jos

Prajitura Roberta Empty Prajitura Roberta

Mesaj  Nutzy Mar 07 Dec 2010, 14:27

CREMA :1l lapte, 2 budinci vanilie,250 gr zahar, 3 linguri faina , esenta vanilie.
Totul se fierbe se face ca o crema si se da la racit .
Apoi1/2frisca se bate si se iau 6 linguri din frisaca si se pun in crema rece mestecindu-se sa se incorporeze complet.
Pe o foaie de cremes din comert se intinde aceasta crema iar deasupra de crema se pune frisca batuta .
Foaia ramasa de cremes se marunteste si se presara peste frisca .
Nutzy
Nutzy
 
 


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum